Adresa: ul. Muftije ef. Kurta b.b. Prostorije OŠ Mejdan Tuzla, Tel/fax: +387 35 228 - 906, email: info@bastina.ba zavod.khpn@bih.net.ba;

1

Pozivamo sve zainteresovane istraživače prošlosti, kulturne historije, baštine, kulturno-historijskog i prirodnog naslijeđa na području sjeveroistočne Bosne da nam dostave svoje autorske/koautorske stručne i naučne radove i druge priloge za objavu u trinaestom broju časopisa „Baština sjeveroistočne Bosne".

Zainteresovani svoje priloge mogu dostaviti do 1. maja 2021. godine.
Radove možete slati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., dostaviti ih poštom ili lično (elektronska forma) u prostorije Zavoda za zaštitu i korištenje kulturno-historijskog i prirodnog naslijeđa TK.

Napomena: Radovi trebaju imati apstrakt, ključne riječi i sažetak/zaključak/summary na bosanskom i engleskom jeziku jer se isti indeksiraju u C.E.E.O.L bazi.
Upute autorima pogledajte OVDJE.
Sve do sada objavljene brojeve „Baštine sjeveroistočne Bosne“ – časopisa za baštinu, kulturno-historijsko i prirodno naslijeđe možete pogledati OVDJE.